Mladi atletičari Sirmiuma osvojili 14 medalja na takmičenjima u Kraljevu i Belotiću

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Najmlađi atletičari Atletskog kluba Sirmium iz Sremske Mitrovice briljirali su na dva takmičenja održana u Kraljevu i Belotiću, osvojivši ukupno četrnaest medalja.

Jana Pavlović je blistala u svom prvom nastupu za Sirmium, osvojivši tri zlatne medalje. Aleksandar Radovanović je takođe imao odličan učinak sa dve zlatne i jednom srebrnom medaljom, čime je svoj ukupni broj medalja povećao na 77.

Maša Pavlović, takođe u svom prvom nastupu za Sirmium, osvojila je dve zlatne medalje. Srebrne medalje osvojili su Vukašin Blagojević, Mila Mimić, Ena Savić i Una Džever. Aleksandra Blagojević, nekada Pavlović, osvojila je srebro u trci roditelja, gde se u velikoj borbi takmičila sa Zoricom Gligorić, bivšom drugaricom iz reprezentacije.

Bronzane medalje osvojili su Vuk Ilić i Andrej Nikolić. Posebno se istakao Andrej Nikolić, koji je bacio vorteks na 46,40 metara, što je njegov lični rekord i dobar znak pred predstojeće Republičko školsko takmičenje.

Trener Goran Pavlović izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima, ali je najavio još intenzivnije treninge kako bi se ostvarili još bolji rezultati u budućnosti.

Možda Vam se svidi i