Međunarodni plivački miting: Đekić Boško osvojio značajne medalje

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 06. aprila, u Kikindi je održan Međunarodni plivački miting „Prolećni kup Banata“. Takmičenje je okupilo brojne plivače iz različitih gradova i država, a poseban uspeh ostvarili su članovi PVK SREM iz Sremske Mitrovice.

PVK SREM je imao tri predstavnika na ovom prestižnom takmičenju. Novotni Dunja je bila jedna od najuspešnijih članica tima, osvojivši srebrnu i bronzanu medalju u svojoj konkurenciji. Ovo je izuzetan uspeh za mladu plivačicu koja je pokazala izvanrednu formu i talent.

Đekić Boško je bio zvezda dana za PVK SREM, osvojivši čak dve zlatne medalje. Boško je demonstrirao svoju plivačku veštinu i dominirao u svojim disciplinama, potvrđujući svoj status jednog od najboljih plivača u svojoj kategoriji.

Mocko Andrej je takođe doprineo uspehu tima, plivajući u dve discipline i osvajajući srebrnu i bronzanu medalju. Andrej je poznat po svojoj disciplini, radu i trudu koji ulaže u treniranje. Njegova posvećenost sportu ga je već odvela na uzlaznu putanju, a od njega se tek očekuju pravi vrhunski rezultati.

Ovo takmičenje je pokazalo da su plivači PVK SREM u odličnoj formi i da su spremni za predstojeće izazove. Čestitamo svim plivačima na postignutim rezultatima i želimo im još mnogo uspeha u budućim takmičenjima.

Možda Vam se svidi i