Leto puno fudbalskih uzbuđenja: Kolonija, Divoš, Bosut, Laćarak i Sremska Mitrovica

Od strane Ozon
0 komentar

Tokom ovog leta, ljubitelji fudbala u Sremskoj Mitrovici i selima grada, imaće priliku da prate više turnira u fudbalu. Tradicionalni turniri postali su neizostavan deo sportske scene, a organizatori su se potrudili da obaveste javnost o svim detaljima ovih uzbudljivih događaja.

Mačvanska Mitrovica: Turnir u „Koloniji“

Na popularnom terenu u „Koloniji“ u Mačvanskoj Mitrovici, od 21. do 25. juna, održaće se turnir za seniore i omladince. Ovaj događaj je poznat po svojoj dugogodišnjoj tradiciji i odličnom takmičarskom duhu. Nagrada za najbolju seniorsku ekipu iznosi impresivnih 240.000 dinara, što dodatno motiviše ekipe da daju svoj maksimum. Prijave za učešće traju do 20. juna, a sve informacije o turniru mogu se pronaći na zvaničnim plakatima.

Divoš: Futsal turnir

U idiličnom okruženju Fruške gore, u mestu Divoš, ljubitelji futsala imaće priliku da uživaju u „Futsal turniru Divoš 2024“. Turnir počinje 1. jula, a prijave ekipa su otvorene do 30. juna. Pobednička ekipa osvojiće 200.000 dinara, a očekuje se veliki broj takmičara i navijača koji će doprineti atmosferi i uzbuđenju na terenu.

Bosut: Ivanjdanski turnir

U organizaciji Miće, Dejana i Petka, Bosut će biti domaćin „Ivanjdanskog turnira“, koji počinje 1. jula. Ovo takmičenje je posebno po svojoj srdačnoj atmosferi i zajedništvu koje okuplja učesnike i posetioce. Nagrada za pobedničku ekipu iznosi 150.000 dinara, a organizatori obećavaju nezaboravan sportski doživljaj.

Šesti humanitarni turnir „Veljko Vasiljević“

Šesti po redu humanitarni turnir u malom fudbalu „Veljko Vasiljević“ održaće se 20., 21. i 22. juna na terenu kod Partizana. Ovaj turnir je postao tradicija, organizovan u znak sećanja na tragično nastradalog druga i velikog prijatelja, Veljka Vasiljevića.

Veljko Vasiljević bio je ne samo talentovani sportista, već i osoba koja je svojom dobrotom i prijateljstvom ostavila neizbrisiv trag u srcima svih koji su ga poznavali. Njegovi prijatelji i porodica već šestu godinu zaredom organizuju ovaj turnir kako bi sećanje na njega ostalo živo i kako bi se pružila pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Kotizacija za učešće u turniru iznosi 4000 RSD, a sva prikupljena sredstva biće namenjena humanitarnim projektima. Ovaj događaj okuplja ljubitelje futsala, prijatelje i sve ljude dobre volje koji žele da se pridruže u plemenitom cilju. Sav prihod od turnira ide za lečenje Vitomira Jovelića iz Martinaca. Svi zainteresovani timovi mogu se prijaviti putem brojeva telefona: 061 1451 433 (Dušan) i 061 1457 092 (Mirko).

Laćarak: Noćni futsal turnir „LAĆARAK 2024“

Laćarak priprema spektakularni noćni futsal turnir pod nazivom „LAĆARAK 2024“. Turnir će se održati na igralištu kod osnovne škole, a prijave su otvorene do 4. jula do 20 sati, kada će biti i izvlačenje parova. Takmičenje zvanično počinje 5. jula.

Seniori se mogu prijaviti uz kotizaciju od 12.000 dinara. Nagradni fond za seniore je izuzetno atraktivan: prva nagrada iznosi 300.000 dinara, druga nagrada 70.000 dinara, dok će trećeplasirana ekipa osvojiti 30.000 dinara.

Za mlađe kategorije, tačnije kadete rođene 2009. godine i mlađe, učešće je potpuno besplatno. Ove mlade nade futsala boriće se za prigodne nagrade koje će biti dodeljene za najbolju ekipu, najboljeg igrača, strelca i golmana.

Svi zainteresovani mogu prijaviti svoje ekipe putem sledećih telefona:

  • Bojan: 065/2671-699
  • Dragan: 063/8913-448
  • Nedeljko: 064/1191-427

Pozivamo sve ljubitelje futsala da se prijave i učestvuju u ovom sportskom spektaklu, koji obećava mnogo uzbuđenja i dobre zabave.

Prijave i Informacije

Svi zainteresovani za učešće u ovim turnirima mogu pronaći detaljne informacije na zvaničnim plakatima i putem lokalnih medija. Organizatori pozivaju sve sportske entuzijaste da se prijave na vreme i postanu deo ovih prestižnih takmičenja koja slave duh zajedništva i ljubavi prema fudbalu.

Ovo leto obećava mnogo akcije, takmičarskog duha i zabave na fudbalskim terenima širom Sremske Mitrovice. Ne propustite priliku da podržite svoje favorite i uživate u vrhunskom amaterskom fudbalu!

Možda Vam se svidi i