Kuzmin: Prikupili skoro 400 hiljada dinara za jedan dan u humanitarnoj akciji!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 3. marta, Kuzmin je mesto gde se zajednica okupila u humanitarnoj akciji kako bi pružila podršku Aleksandri, našoj sugrađanki koja se hrabro bori sa zdravstvenim izazovima. Organizatori su uspeli da za samo nekoliko sati prikupe zavidnu sumu od 394.735 dinara, pokazujući izuzetnu solidarnost i empatiju prema Aleksandri i njenim bližnjima.

Kuzmin je ispunjen toplinom i podrškom tokom održavanja ove akcije. Ona nije bila samo prilika za prikupljanje sredstava, već i prilika da se zajednica ujedini u podršci osobi koja se suočava sa teškoćama. Tokom bazara, organizovane su razne aktivnosti i ponude koje su privukle veliki broj ljudi. Pored raznih đakonija, posetioci su mogli da dobiju vaučere za doonaciju kao pomoć Aleksandri u uslugama kao što su masaže, šminkanje, šišanje, feniranje, kao i vaučeri za hranu i piće.

Desetak vrednih žena, predvođenih Nada Milutinović, organizovalo je ovu izuzetno uspešnu akciju koja je pokazala snagu zajednice i njenu spremnost da pruži podršku onima kojima je to potrebno.

Posebno veselo bilo je u igraonici Simba, gde su najmlađi imali priliku da se zabave uz animatore, dok su odrasli svoj doprinos akciji davali na različite načine. Ova humanitarna akcija nije samo pokazala solidarnost i podršku, već je ujedinila zajednicu i podsetila na važnost međusobne pomoći i empatije u teškim trenucima.

Možda Vam se svidi i