Katarina Tomić seniorski vicešampion Srbije u džudou

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Beogradskom sportskom centru Šumice juče je održano seniorsko prvenstvo Srbije u džudou, a jedno od najsvetlijih trenutaka dogodio se kada je mlada Katarina Tomić izborila svoje mesto u finalu.

Iako još u kategoriji kadetkinja, Kaća je iznenadila sve prisutne svojim izuzetnim talentom i snagom. Njen plasman u seniorsko finale predstavlja izvanredan uspeh, pogotovo ako se uzme u obzir da je imala za protivnicu iskusnu seniorku iz Niša, koja je već imala dosta takmičarskog iskustva.

U finalnoj borbi, Katarina je pokazala neverovatnu volju, hrabrost i želju za osvajanjem zlatne medalje, ali je na kraju ipak morala da se zadovolji srebrom. Ovo srebro, međutim, sjaji svetlo kao zlato za sve one koji su je podržavali na ovom putu.

Dodelu medalja i diploma obavio je naš proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević, čime je ova sportska manifestacija dobila dodatni značaj i sjaj.

Ovaj uspeh Katarine Tomić samo je početak jedne lepe sportske priče, koja će sigurno nastaviti da se razvija i donosi nove izazove i trijumfe u budućnosti.

Možda Vam se svidi i