Karate klub Srem osvaja prvo mesto u generalnom plasmanu u katama na RODA KUP-u

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu, 25. maja 2024. godine, održan je Internacionalni karate turnir RODA KUP i Memorijalni karate turnir „Rajko Jovanović“, koji je bio deo A serije takmičenja. Na ovom turniru, koji je okupio preko 900 takmičara iz 76 klubova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, Karate klub Srem iz Sremske Mitrovice zabeležio je izuzetan uspeh.

U disciplini katama, Karate klub Srem dominirao je osvojivši prvo mesto u generalnom plasmanu. Klub je pokazao izuzetnu snagu i talent, osvojivši ukupno 10 zlatnih medalja, 3 srebrne i 4 bronzane. Drugo mesto zauzeo je KK Vazduhoplovac iz Beograda, dok je treće mesto pripalo KK Potoci iz Crne Gore.

Karate klub Srem, predstavljen sa 15 takmičara pod vođstvom trenera Ive Vinković, bio je na vrhuncu forme na ovom turniru. Među zlatnim medaljama koje su osvojili ističu se imena poput Lene Brnje, Nine Vukas, Uroša Trumića, Dunje Likić, Željka Mosića, Dunje Pavlović, Dunje Berezni, kao i timovi u kategoriji pionira i kadetkinja/juniorki.

Osim zlatnih medalja, takmičari Karate kluba Srem osvojili su i srebrne i bronzane medalje, demonstrirajući konzistentnost i širok spektar veština koje poseduju.

Možda Vam se svidi i