Još 4 radna dana za prijave za upis u muzičku školu „Petar Krančević“ iz Sremske Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Muzička škola „Petar Krančević“ iz Sremske Mitrovice poziva roditelje da prijave svoju decu za upis u narednu školsku godinu. Ostalo je još samo četiri radna dana za prijave, pa ne propustite priliku da omogućite svom detetu kvalitetno muzičko obrazovanje.

Zašto je važno da deca pohađaju muzičku školu i uče da sviraju instrument?

U današnjem svetu, prepunom tehnologije i brzog tempa života, muzičko obrazovanje pruža deci jedinstvenu priliku za razvoj i izražavanje. Evo nekoliko razloga zašto je važno da vaša deca pohađaju muzičku školu i nauče da sviraju instrument:

  • Kognitivni razvoj: Istraživanja pokazuju da muzika pozitivno utiče na mozak dece. Učenje sviranja instrumenta poboljšava memoriju, pažnju i sposobnost rešavanja problema.
  • Razvoj discipline i strpljenja: Redovno vežbanje i posvećenost potrebni za savladavanje muzičkog instrumenta pomažu deci da razviju radne navike, strpljenje i disciplinu koje su korisne u svim aspektima života.
  • Emocionalna inteligencija: Muzika je moćan alat za izražavanje emocija. Učenjem muzike, deca bolje razumeju i izražavaju svoja osećanja, što doprinosi njihovom emocionalnom razvoju i empatiji prema drugima.
  • Socijalne veštine: Sviranje u orkestru ili bendu uči decu timskom radu, komunikaciji i saradnji. Ove veštine su ključne za uspeh u školi i kasnijem životu.
  • Kreativnost i samopouzdanje: Muzika podstiče kreativno razmišljanje i inovaciju. Kada deca savladaju novu pesmu ili nastupaju pred publikom, njihov osećaj postignuća i samopouzdanja raste.
  • Kulturna svest i razumevanje: Kroz muziku, deca upoznaju različite kulture i istorijske periode, što proširuje njihove vidike i razvija kulturnu svest.

Važnost muzičkog obrazovanja

Muzička škola nije samo mesto gde se uče note i akordi, već i prostor gde deca rastu, razvijaju se i otkrivaju svoje talente. Upisivanjem vašeg deteta u muzičku školu, otvarate mu vrata ka bogatom svetu muzike i mnogim životnim veštinama koje će mu koristiti u budućnosti.

Kako se prijaviti?

Roditelji zainteresovani za upis svoje dece mogu posetiti Muzičku školu „Petar Krančević“ tokom radnog vremena ili kontaktirati školu putem njihovog zvaničnog sajta ili telefona. Ne propustite priliku da vaše dete postane deo ove prestižne institucije koja neguje ljubav prema muzici i umetnosti.

Za dodatne informacije, posetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Vidimo se u Muzičkoj školi „Petar Krančević“!

Za sve dodatne informacije obratite nam se ili dođite lično do škole.

https://mskrancevic.edu.rs/o_nama/prijemni/prijemni-ispit-i-upis-u-osnovnu-muzicku-skolu/

Možda Vam se svidi i