IZUZETNI REZULTATI GIMNAZIJALACA NA TAKMIČENJU IZ ENGLESKOG JEZIKA

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Prošlog vikenda u Beogradu održano je Republičko takmičenje iz engleskog jezika, na kojem su učenici Mitrovačke gimnazije ostvarili izvanredne rezultate.

U kategoriji prvog razreda, Anja Janjatović iz I1 odeljenja osvojila je pohvalu, dok je Zorana Radaković iz I4 odeljenja takođe zaslužila pohvalu. Njihova mentorka bila je Nedeljka Fabri.

U drugom razredu, Milica Jeremić iz II5 odeljenja postigla je izvanredan uspeh osvajanjem 3. nagrade. Srđan Ilić iz II6 odeljenja takođe je osvojio 3. nagradu, dok je Danilo Radović iz istog odeljenja nagrađen pohvalom. Mentori ovih učenika bili su Jasminka Maksić i Biljana Jelenković, redom.

U kategoriji trećeg razreda, Dušan Penjašković iz III5 odeljenja osvojio je 2. nagradu, a mentor mu je bila Nataša Sladić.

Ovo su sjajni rezultati koji potvrđuju visok nivo znanja i veština učenika Mitrovačke gimnazije, ali i predan rad njihovih mentora. Čestitamo svim učenicima na postignutim uspesima i želimo im još mnogo takvih dostignuća u budućnosti.

Republičko takmičenje iz engleskog jezika okupilo je učenike iz cele zemlje i predstavlja priliku za afirmaciju i promociju znanja engleskog jezika među srednjoškolcima. Ovogodišnji uspesi Mitrovačke gimnazije pokazuju da je škola na pravom putu u obrazovanju mladih talenata i promociji jezičke kulture.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar