IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG FRUŠKOGORSKOG MARATONA: Putevi Srbije upozoravaju na obustave na deonici Sremska Kamenica – Irig

Od strane Ozon
0 komentar

U subotu, 27. aprila, zbog održavanja Fruškogorskog maratona, biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Sremska Kamenica – Irig (Krušedol), saopštili su Putevi Srbije.

Kako je navedeno, režim saobraćaja će biti izmenjen u periodu od 08.45 do 11 časova na deonici Sremska Kamenica – Irig (Krušedol), tačnije na prelazu Paragovo. Tokom trajanja maratona, vozači mogu očekivati povremene obustave saobraćaja radi propuštanja učesnika maratona, uz asistenciju saobraćajne policije.

Iz Puteva Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da voze pažljivo, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Fruškogorski maraton je tradicionalna sportska manifestacija koja okuplja veliki broj trkača iz zemlje i inostranstva. Očekuje se da će se i ove godine veliki broj učesnika prijaviti za ovu sportsku manifestaciju, koja promoviše zdrav način života i aktivnost u prirodi.

Svi učesnici i posetioci Fruškogorskog maratona pozivaju se da se pridržavaju saobraćajnih propisa i da voze odgovorno kako bi se osigurala bezbednost svih učesnika i građana na putevima.

Možda Vam se svidi i