Humanitarna žurka „Za Aleksandrin život“ okuplja zvezde muzičke scene

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica. – U sredu, 13. marta, diskoteka „Nox“ u Sremskoj Mitrovici biće domaćin velike humanitarne žurke pod nazivom „Za Aleksandrin Život“. Ova veče posvećeno je prikupljanju sredstava za Aleksandru Dinić, mladu sugrađanku koja se već tri godine hrabro bori sa najagresivnijim oblikom tumora na mozgu.

Na ovoj velikoj humanitarnoj žurci nastupiće neke od najvećih zvezda srpske muzičke scene, poput Tanje Savić, Slobe Vasića, Dejana Bajunovića, Alexandre Matrix, Armina Dedića, DJ Maxima i Orkestra Radana Vićentića. Početak žurke zakazan je za 19:00 časova.

Svi zainteresovani za ovaj događaj mogu dobiti dodatne informacije i rezervisati svoje mesto pozivom na broj telefona 0649808448.

Sva prikupljena sredstva biće uplaćena na račun Aleksandre Dinić kako bi joj se pružila podrška u daljoj borbi protiv bolesti. Aleksandra, mlada studentkinja prava, prve simptome tumora osetila je 2020. godine. Zahvaljujući velikodušnosti i podršci dobrih ljudi, u februaru je operisana u Turskoj, gde joj je uklonjen deo tumora. I dalje se nalazi tamo, a neophodna su sredstva za dalje lečenje.

Možda Vam se svidi i