Duhovno veče u Sremskoj Mitrovici: Otac Rafailo Boljević o problemima rasejanosti i značaju pažnje u duhovnom životu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U organizaciji Odbora za versku nastavu Eparhije sremske, u nedelju 2. juna, sa početkom u 19 časova, u sali Pedagoške škole u Sremskoj Mitrovici, biće održano duhovno veče na temu “Problem rasejanosti i značaj pažnje u duhovnom životu”. Predavač će biti otac Rafailo Boljević, jedna od najznačajnijih duhovnih figura današnjice u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Duhovno veče će započeti večernjim bogosluženjem u Sabornom hramu, koje će početi u 18 časova. Nakon bogosluženja, okupljeni će imati priliku da čuju nadahnjujuće predavanje oca Rafaila Boljevića, koji će govoriti o izazovima rasejanosti u savremenom životu i o važnosti pažnje u duhovnom rastu.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane da prisustvuju ovom događaju i da se kroz učenja oca Rafaila Boljevića inspirišu za dalji duhovni razvoj. Očekuje se da će sala Pedagoške škole biti ispunjena vernicima i ljubiteljima duhovne literature, koji će moći da postave pitanja i dobiju odgovore na dileme koje ih muče u svakodnevnom životu.

Možda Vam se svidi i