Dočekajmo Vaskrs u MZ „Blok B“: Četvrta Tucijada u MZ „Blok B“!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Sremska Mitrovica se priprema za jedan od najradosnijih praznika uz 4. Tucijadu koju organizuje Mesna zajednica „Blok B“ u saradnji sa gradom. Ovogodišnji program donosi raznovrsne aktivnosti za sve uzraste, posebno za najmlađe sugrađane.

U susret najradosnijem prazniku Vaskrsu, mesna zajednica „Blok B“ u Sremskoj Mitrovici organizovala je tradicionalno farbanje jaja koje je održano juče.

Ova lepa tradicija okupila je mnoge sugrađane, kako najmlađe tako i one malo starije, koji su uživali u stvaranju šarenih jaja i pripremi za predstojeće praznične dane. Farbanje jaja je aktivnost koja budi radost i praznično raspoloženje, te je bila sjajna prilika za zajedničko druženje i zabavu.

U petak, 5. maja, od 17 časova počinje turnir u malom fudbalu. Svi ljubitelji sporta moći će da uživaju u uzbuđenjima na terenu, uz obezbeđen ručak i vredne nagrade za pobednike.

Nastavljamo u ponedeljak, 6. maja, sa još više zabave i takmičenja. U 12 časova očekuje nas druženje i takmičenje u kreativnim aktivnostima. Biramo najlepše jaje, najlepšu korpicu i najjače jaje, uz bogate nagrade i slatkiše za učesnike.

Pozivamo sve sugrađane da se pridruže ovim veselim događajima i zajedno dočekamo Vaskrs, praznik radosti i obnovljenog života. Vaša MZ „Blok B“ vas pozdravlja uz želju: Hristos Voskrese!

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar