Dobrotvor pronašao privremeni smeštaj za porodicu Nikolić nakon požara! Otvoren i račun za pomoć

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Nakon što je Marijana Nikolić, samohrana majka iz Laćarka, izgubila svoj dom u požaru, lokalna zajednica je pokazala izuzetnu solidarnost i podršku, pružajući podršku u ovim teškim trenucima.

Privremeni smeštaj za porodicu Nikolić – Rešen!

Kako porodica Marijane Nikolić zbog požara nema mesto gde bi živela, jer je kuća potpuno izgorela, bilo je potrebno da se pronađe privremeni smeštaj. Zbog njihove teške situacije, javio se dobrotvor koji je želeo ostati anoniman, pružajući Marijani i njenoj porodici privremeni smeštaj u iznajmljenoj kući. Njegov gest solidarnosti pokazuje da ima ljudi spremnih da pomognu u teškim trenucima, bez želje za ličnom promocijom.

Podsetimo, prvi koji su pritekli u pomoć bili su roditelji dece koja pohađaju isti razred kao Marijanina ćerka. Organizovali su prikupljanje novčanih sredstava koja su potom uručena Marijani, pružajući joj prvu podršku u ovim teškim trenucima.

Takođe, predstavnici Saveta Mesne Zajednice Laćarak i Centra za Socijalni Rad u Sremskoj Mitrovici odmah su reagovali i pružili pomoć u rešavanju problema. U cilju pružanja dalje pomoći i podrške, otvoren je poseban račun na koji građani mogu da uplate sredstva za obnovu kuće i pomoć u egzistenciji, pre svega za Marijaninu maloletnu ćerku.

Ukoliko želite da pružite pomoć Marijani i njenoj porodici, možete to učiniti uplatom na poseban račun: 200-0000135633810-12, Marijana Nikolić, Poštanska Štedionica.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar