Božićna predstava „Božićne Radosti“ 5. januara

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U srcu praznične sezone, škola „Boško Palkovljević Pinki“ donosi posebno izvođenje božićne predstave „Božićne Radosti“. Ova predstava će oduševiti posetioce i doneti pravu čaroliju Božića 5. januara u anfiteatru pedagoške škole.

Glumci, koji su istovremeno i učenici ove škole, pripremili su se za ovaj izuzetni događaj, kreirajući scensku adaptaciju knjige „Božićne Radosti“, čije je pero autorke Aleksandre Garunović.

Ova knjiga, puna topline, duhovitosti i prazničnog duha, poslužila je kao inspiracija za stvaranje ove predstave. Ona je priča o zajedništvu, nadi i radosti, koja se na jedinstven način prenosi kroz likove i situacije na sceni.

Anfiteatar pedagoške škole će biti domaćin ovog događaja koji spaja umetnost, kreativnost i praznični duh. Predstava će biti prilika za učenike da pokažu svoj talenat, angažovanje i posvećenost, donoseći posebnu atmosferu praznika među posetioce.

Ulaz na ovu predstavu je otvoren za sve zainteresovane, pružajući priliku svima da uživaju u prazničnoj atmosferi koja će obogatiti njihovo iskustvo Božića.

Očekuje se da će predstava biti ne samo umetničko ostvarenje već i prilika za stvaranje lepih uspomena i razmenu praznične radosti. Ako želite da doživite pravi duh Božića i uživate u izuzetnom scenskom prikazu, 5. januara posetite anfiteatar pedagoške škole i pridružite se zajednici u proslavi prazničnog duha.

Možda Vam se svidi i