Atheist Rap proslavlja 35 godina postojanja: Nastup u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Legendarni novosadski pank-rok bend Atheist Rap sprema se da obeleži impresivnih 35 godina kontinuiranog rada, a jedno od proslava će biti i spektakularni nastup u Sremskoj Mitrovici. Koncert će se održati 24. februara u Hrvatskom domu, a organizuje ga ekipa Art Fronta.

Atheist Rap je sinonim za snažnu borbu protiv mržnje i zaglupljivanja, te su kroz decenije stvaranja proizveli niz hitova koji ne samo da su obeležili generacije, već i pokrenuli brojne kontroverze svojim sarkastičnim humorom i beskompromisnim tekstovima. Njihova muzika ne poznaje granice, privlačeći širok dijapazon slušalaca koji cene autentičnost i iskrenost u izražavanju.

Za sve fanove Atheist Rapa i ljubitelje alternative, ovo će biti prilika da uživaju u energičnom nastupu benda koji je ostavio neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni. Njihova reputacija garantuje nezaboravno iskustvo i veče puno dobre muzike i pozitivne energije.

Ulaznice su već u pretprodaji i mogu se nabaviti po ceni od 1000 dinara u BukBaru u Sremskoj Mitrovici. Na dan koncerta, karte će biti dostupne na ulazu po ceni od 1200 dinara.

Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog događaja koji obećava vrhunsku zabavu i emotivno putovanje kroz istoriju domaće alternativne muzike.

Detalji o događaju:

  • Naziv: Atheist Rap, 35 godina postojanja
  • Datum: Subota, 24. februar
  • Vreme: 21:00
  • Lokacija: Hrvatski kulturni centar “Srijem”, Sremska Mitrovica

Za dodatne informacije o ovom i budućim događajima, pratite Art Front na društvenim mrežama: Instagram (@art__front) i Fejsbuk (@art__front).

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar