Aplikacija „BQuiet“ iz Mitrovačke gimnazije osvojila glavnu nagradu na Regionalnom app izazovu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Tim „Sylent“ iz Mitrovačke gimnazije zasluženo je odneo glavnu nagradu na 7. Regionalnom app izazovu, održanom nedavno. Ova aplikacija, nazvana „BQuiet“, osvojila je srca žirija svojom originalnošću i korisnošću, te je proglašena pobednikom ovog prestižnog takmičenja.

Glavna nagrada nije dodeljena samo jednoglasnom odlukom žirija, već je tim „Sylent“ dobio priznanje predstavnika Telekoma Srbija, m:tel-a Crna Gora i m:te-a BiH, koji su bili deo žirija. Njihova aplikacija istakla se kao lider u konkurenciji, zahvaljujući pažljivoj izradi i inovativnom pristupu problemu.

Osim tima „Sylent“, još dva tima su bila nagrađena za svoje izvanredne aplikacije. Tim „iTek“ iz Srednjoškolskog centra „Milutin Milanković“ iz Milićia predstavio je aplikaciju „ARTour“, dok je tim „Vision EXPERTS“ iz Srednje Elektro-Tehničke škole „Vaso Aligrudić“ iz Podgorice kreirao aplikaciju „Vision Assist“.

Ova specijalna nagrada nije samo priznanje za njihov rad, već uključuje i prestižne mobilne telefone kao deo nagrade.

Pobedničkim timovima koji su osvojili glavnu nagradu predstoji poseta konferenciji u Barseloni, što će biti dodatna prilika da se povežu sa stručnjacima iz industrije, unaprede svoje veštine i razmene iskustva sa drugim talentovanim programerima.

Mitrovačka gimnazija

Možda Vam se svidi i