53. Međunarodni turnir “Zlatni Pojas Čačka” – Trofej Srbije: Karate Klub Srem sjajno predstavljen

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, u sportskom centru Mladost u Čačku, održan je spektakularni 53. Međunarodni turnir Zlatni pojas Čačka – Trofej Srbije. Ovo prestižno takmičenje okupilo je 124 kluba i preko 1000 takmičara, koji su se nadmetali u izuzetnoj atmosferi i borbi za medalje.

Karate klub Srem je na ovom turniru bio izuzetno uspešan, predstavivši 11 takmičara koji su osvojili ukupno 10 medalja. Njihov sjajan rezultat obuhvatio je 6 zlatnih, 2 srebrne i 2 bronzane medalje.

Zlato su zasluženo osvojile Sara Trumić, Nina Vukas, Lena Brnja, Dunja Berežni, Kalina Nikolić i Dušan Savić, dok su srebrne medalje pripale Jani Vrekić i Dunji Pavlović. Bronzanu medalju su osvojili Jovana Benak i Uroš Trumić.

Iako nije ušla u borbu za medalju ovog puta, na takmičenju je nastupila i Ivona Davidović, pruživši svoj doprinos timu Karate kluba Srem.

Ovaj izuzetan rezultat potvrđuje kvalitet i predanost članova Karate kluba Srem, kao i njihovu spremnost da se takmiče na najvišem nivou. Čestitamo svim takmičarima na njihovim dostignućima i želimo im još mnogo uspeha u budućim takmičenjima.

Možda Vam se svidi i