Završen noćni turnir u Laćarku: Evo ko je osvojio novčane nagrade i prva tri mesta

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Uzbudljivo finalno veče Noćnog turnira u Laćarku je okupilo 16 ekipa koje su hrabro odmerile svoje snage na „betonskom“ igralištu iza škole. Nakon napetih mečeva, tri najbolje ekipe su se istakle svojim izvanrednim igrama i odneli su zaslužene nagrade.

Najveći uspeh i prvo mesto, uz bogatu nagradu od 300.000 dinara, osvojila je ekipa „Kraljevina Srbija“. Njihova posvećenost i timski duh bili su ključni faktori za njihov trijumf.

Sjajna ekipa „Star Šped MM“ osvojila je drugo mesto, donoseći kući 70.000 dinara kao nagradu za svoj izvanredan nastup.

Treće mesto pripalo je ekipi „Aleksandar Andrić Leka“, koja je takođe pokazala izvanredan talenat i dobila nagradu od 30.000 dinara.

Uzbuđenje finalne večeri podigao je revijalni deo programa, gde su se takmičile ekipe „Opštinari“ i laćarački rekreativci iz timova „Više od igre“ i „Drvodeljac“.

Zahvaljujući podršci Grada Sremska Mitrovica i MZ Laćarak, sve ekipe su dobile zaslužene pehare i nagrade za svoje napore i trud koji su uložili tokom turnira.

Noćni turnir u Laćarku još jednom je dokazao da sport spaja ljude i pruža priliku za zabavu i takmičenje. Svi učesnici su ostavili srce na terenu, a atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom i sportskim duhom.

Foto Град Сремска Митровица 20/25

Možda Vam se svidi i