Zastoj saobraćaja na graničnom prelazu Batrovci: Neki kamioni ušli u drugi dan čekanja

Od strane Ozon
0 komentar

„Dešava se da se pred sam ulazak u granični pojas čeka po sedam sati“.

Kako je saopšteno iz Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, teretna vozila jutros čekaju osam sati na izlazak iz zemlje. Međutim, kako navode pojedini vozači, pojedini kamioni su zaglavljeni u dugom redu i do dva dana.

Jedan vozač kamiona je za rekao da se red proteže preko 7 kilometara, i da se vozači osećaju iscrpljeno. Dešava se da se pred sam ulazak u granični pojas čeka po sedam sati.

Vrućina je ogromna, a priča se da su neki čekali i dva dana. Niko nam ne dostavlja flaše sa vodom. Linija se proteže skoro od benzinske pumpe „Šel” u Šidu do hrvatske granice.

Kako saznajemo problem nastaje na Hrvatskom delu „Mislimo da puste oko 10 do 15, najviše, kamiona tokom dana. Taj broj je i manji kada krenu da pregledaju aparattom koji meri gustinu vazduha u kamionu (da li prevozimo ljude). Dešava se često veliki zastoj. Tamo se dešavaju neki „beli štrajkovi“, s vremena na vreme ne rade, traže povišicu plate. To su priče ali da se čeka, čeka se, priča kamiondžija koji čeka više od 12 sati na prelazu Batrovci.


Na prelazu Bezdan teretna vozila na izlazu čekaju tri sata, dok se na prelazima Horgoš i Kelebija čeka dva sata, izveštaj je AMSS.

Možda Vam se svidi i