Vozio kamion sa skoro 3,4 promila alkohola. Za preticanje kazna 140 hiljada dinara

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja na području Srema, otkrili četvoricu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja.
Policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji je vozio kamion sa 3,38 promila alkohola u organizmu i četrdesetčetvorogodišnjeg vozača „renoa“ sa 2,32 promila, a u Pećincima takođe četrdesetčetvorogodišnjaka kako upravlja „folksvagenom“ sa 2,42 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole.
Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.
Policija je u okolini Sremske Mitrovice zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača „škode“ koji je preticao kolonu vozila na mestu gde je to zabranjeno saobraćajnom signalizacijom.
Njemu je nadležni prekršajni sudija izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.
Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Možda Vam se svidi i