Incident se dogodio danas na auto-putu kod Umčara, gde je kamion sa prikolicom iznenada izbio u plamenu, stvarajući gust dim i izazivajući obustavu saobraćaja u oba smera. Prema informacijama policije, incident se dogodio oko 800 metara od Eko pumpe.

Očevici su brzo reagovali i pozvali vatrogasce na mesto požara, ali je gust dim otežavao vidljivost i stvarao opasne uslove za vozače. Kako bi se izbegle potencijalne opasnosti, saobraćaj je morao biti potpuno obustavljen, što je dovelo do formiranja velikih kolona vozila na auto-putu.

Putevi Srbije su brzo reagovali na incident i njihove ekipe su stigle na mesto požara kako bi se suočile sa situacijom i pokušale da ga kontrolišu. Vatrogasci su se borili sa plamenom kako bi sprečili širenje požara na okolna vozila i objekte duž auto-puta.

Trenutno nema informacija o stanju vozača kamiona ili eventualnim povređenima u incidentu. Policija i hitne službe su na terenu kako bi obezbedile pomoć i osigurale bezbednost svih učesnika u incidentu.

Na društvenim mrežama, tačnije na Instagram stranici 192, objavljen je video koji prikazuje dramatične scene požara na auto-putu kod Umčara. Požar je bio snažan, a gust dim se uzdizao visoko iznad mesta događaja.

Istraga o uzrocima požara i eventualnim posledicama trenutno je u toku, a vozači se pozivaju na strpljenje dok se situacija ne normalizuje i saobraćaj ponovo ne bude uspostavljen.

Možda Vam se svidi i