VIDEO. In Front of Art: Neša Biridžis nasmejao Mitrovčane do suza, a ljubitelji dobrog zvuka uživali uz grupu „Ničim izazvan“ 

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Stand up komičar, zvezda srpske stand up pozornice, bio je i zvezda poslednje večeri festivala In Front of Art u Sremskoj Mitrovici.

Četvrtog dana festivala „In Front of Art”, pionir balkanske stand-up komedije, Nenad Danilović, poznatiji kao Neša Bridžis oduševio je publiku na terenu Sokolskog doma u Sremskoj Mitrovici.

Tokom sat ipo vremena, publika je uživala u Nešinim urnebesnim pričama o svom detinjstvu, porodici, komšijama, izlascima. Stendaper sada iz Novog Sada, kako kaže oženio se i preselio, izvodio je i svoje verzije popularnih reklama, imitirao mačke, golubove, đuskao poput najboljeg densera.

Nastup je bio koncipiran da ima za svakog po nešto, za publiku od 7 do 77 godina. Neša je na kraju svog nastupa izveo na binu decu iz publike.

„Cirkus animatori“ su juče od 19 časova bili atrakcija na Gradskom trgu. Dva sata igre i smeha Mitrovačkih mališana. I „Cirkus animatori“ su u okviru orhanizacije, prikupljali novac u humanitarne svrhe.

Sinoć je i grupa „Ničim izazvan“ svojim fanovima priredila spektakularni koncert na punom terenu Sokolskog doma.

Publika je bila na nogama od prvih tonova i takva atmosfera je bila do kraja koncerta.

Festival In Front of Art je održan u Sremskoj Mitrovici od 17. do 20. avgusta 2023. godine u organizaciji udruženja građana “Art Front” u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica.

U znak obeležavanja prve godišnjice udruženja, “Art Front” pripremio je umetnički festival, gde su se dešavale sjajne svirke i u Sremsku Mitrovicu stigli odlični izvođači – Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Nipplepeople, Zoster, Kolja i Grobovlasnici i Ničim Izazvan.

Osim mužičkog dela, posetioci su imali priliku i da uživaju u festivalu kratkog filma i stand-up komediji sa Nešom Bridžisom i sa Cirkus Animatorima.

Poslednje festivalsko veče je bilo humanitarnog karaktera. Prikupljao se novac za malu Lenku i Natašu Nedić.

In Front of Art je poslednje večeri festivala prikupio 86.000 dinara koje odlaze u humanitarne svrhe.

Možda Vam se svidi i