Veliki povratak preponskog jahanja u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Uzbudljivo takmičenje u preponskom jahanju na hipodromu SM planirano je da se održi 9. jula 2023. godine, nakon 37 godina. 

Ovaj dugoočekivani događaj donosi tri zanimljive utakmice u kojima će učestvovati neka od najpoznatijih imena u svetu konjičkog sporta.

Prva utakmica, koja će početi u 15 časova, obećava napetu borbu između vrhunskih jahača i njihovih konja. Očekuje se da će publika biti svedok spektakularnih skokova i brze akcije na preponama.

Nakon prve utakmice, program će biti upotpunjen pojavljivanjem predsednice Konjičkog Saveza Srbije, koja će takođe učestvovati u trećoj utakmici pod nazivom Grand Prix. 

Događaj će biti obogaćen i dresurnim jahanjem, gde će se predstaviti Konjički klub Srem iz Sremske Mitrovice i Konjički klub Mirela iz Belegiša. Ovi klubovi će svojim veštim dvopregom i četvoropregom dodatno ulepšati program i pružiti publici priliku da uživa u njihovim elegantnim pokretima.

Naravno, organizatori su se potrudili da zadovolje i najmlađe posetioce. U sklopu događaja, od 16 časova biće organizovane dečije radionice, adrenalin park, vožnja mini fijakerom i jahanje poni konjića. Ovo će omogućiti najmlađima da se upuste u avanturu konjičkog sveta i steknu nezaboravna iskustva.

Organizaciju ovog spektakla preuzeli su Savez za konjički sport Srbije i Konjički klub Srem. 

Možda Vam se svidi i