Večeras prvi Mitrovački “Noćni bazar”

Od strane Ozon
0 komentar

REMSKA MITROVICA. Večeras, u subotu, 10. juna, Sremska Mitrovica će biti domaćin jedinstvenog događaja inspirisanog čuvenim „Novosadskim noćnim bazarom“. U centru grada, preduzetnici, umetnici i mali proizvođači će se okupiti kako bi zajedno stvorili nezaboravno iskustvo za posetioce. Glavnu ulogu će preuzeti zanimljivi proizvodi, a kupci će imati priliku da se upuste u jedinstveno šoping iskustvo.

Noćni bazar je mesto gde možete probati s ljubavlju pravljenu hranu i kupiti rukotvorine koje ne možete naći u supermarketima. Bazar će biti pun raznolikih gastronomskih i umetničkih proizvoda lokalnih i gostujućih proizvođača i izlagača. Ovo je sjajna prilika da se upoznate sa njihovim radom, podržite lokalne talente i pronađete jedinstvene i originalne predmete.

Atmosfera Noćnog bazara će biti obogaćena dobrom zabavom i muzikom. Posetioci će imati priliku da istraže šarene štandove, upoznaju nove stvari i ljude, ali i da se druže. Ovo je idealna prilika za porodičan izlazak, romantičnu šetnju ili veče provedeno u društvu prijatelja.

Ne propustite ovaj jedinstveni događaj u Sremskoj Mitrovici. Noćni Bazar će vam pružiti nezaboravno iskustvo, puno inspiracije i priliku da podržite lokalnu zajednicu. Dođite i uživajte u raznolikosti zanimljivih proizvoda i jedinstvenoj atmosferi koju samo bazari mogu pružiti.

Možda Vam se svidi i