Večeras Art-3: Tri talenata na Izložbi u Galeriji Lazar Vozarević

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Galeriji Lazar Vozarević, očekuje nas veče umetnosti i inspiracije. Pod nazivom „Art-3,“ ovog ponedeljka, 9. oktobra, tri talentovana autora će izložiti svoje slike i skulpture, obećavajući posetiocima jedinstveno iskustvo.

Tri umetnika koja će se predstaviti na ovoj izložbi dolaze iz različitih delova Srbije, a njihova dela donose raznolikost stilova i izraza.

Ljiljana Knežević, iz Novog Sada, svojim delikatnim četkama stvara slike koje se igraju svetlošću i senkom. Njen apstraktni pristup umetnosti oduševljava gledaoce i izaziva duboko emocionalno iskustvo.

Dragomir Aleksić, umetnik iz Vojke, prenosi svoju ljubav prema prirodi i ruralnom životu u svojim skulpturama. Njegove figure od gline oživljavaju tradicionalne motive na način koji osvaja srca publike.

Peđa Jovović, talentovani slikar iz Rume, istražuje kontraste u svojim radovima. Njegova upotreba boje i teksture stvara dinamične kompozicije koje izazivaju razmišljanje.

Otvaranje izložbe zakazano je za ponedeljak, 9. oktobra, s početkom u 19 časova. Očekuje se prisustvo ljubitelja umetnosti, kolekcionara i lokalnih zajednica kako bi podržali ove izvanredne umetnike.

Ova izložba predstavlja priliku da se doživi bogatstvo savremene umetnosti i da se razgovara sa autorima o njihovom procesu stvaranja. Galerija Lazar Vozarević poziva sve zainteresovane da se pridruže ovom kulturnom događaju i da uživaju u raznolikosti umetničkog izraza.

Možda Vam se svidi i