Uspešan početak sezone karatista “Sirmiuma”

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu 7.10.2023. u Beočinu održan je 25 KUP VOJVODINE I NS OPEN za sve uzrasne kategorije u karateu. Tehnički organizator ovog takmičenja je bila KARATE UNIJA SRBIJE i karate klubovi   „YU KARATE DO“ I “ BUDO „.
   Na takmičenju je učestvovalo 14 klubova sa 170 takmičara od kojih je 30 takmičara iz KARATE KLUBA “ SIRMIUM „,koji su i ovaj put svojim velikim trudom i radom osvojili odlične rezultate i doveli svoj klub na prvo mesto u generalnom plasmanu sa 198 bodova.Drugoplasiran je karate klub    “ YU KARATE DO “ sa 63 boda i trećeplasirani je “ BUDO“ sa 59 bodova.
Karatisti “ SIRMIUMA “ su osvojili ukupno 51 medalju od kojih 32 zlatnih,12 srebrnih I 7 bronzanih medalja.Za najbolju takmičarku  proglašena je Andrea Aničić sa 6 zlatnih medalja, za najboljeg takmičara Nemanja Žunić sa 6 zlatnih medalja  I za najboljeg takmičara u borbama Vuk Petrović koji je isto osvojio 6 zlatnih medalja. Svi najbolji takmičari koji su proglašeni su  iz KARATE KLUBA „SIRMIUM“.Ovim putem moramo da pohvalimo i jednog od najmlađih takmičara,koji je takođe osvojio 6 zlatnih medalja a to je Luka Petrović isto iz KARATE KLUBA “ SIRMIUMA „.Pored njih u pojedinačnoj kategoriji zlato su osvojili:Mihajlo Kovač, Mina Kozeljac, Anja Erak, Isidora Dragojlović, Tamara Ivković, Lena Tešić, Elena Vladisavljević,Mateja Nikolić, Lazar Korizma, Jovan Vojnović i  Nina Dragojlović .Srebro su osvojili:Emilija Ostojin, Milica Đonlić,Mila Stanić, Luka Miščević, Kosta Petković, Teodora Živić, Jasmina Lipić, Anđela Parović, Filip Petković i Đurđina Ilić. Bronzanu medalju su osvojili:Una Đukić,Milica Korizma, Aleksej Vladisavljević,Nina Erak i Maša Krivošija. 
   KARATE KLUB “ SIRMIUM “ čestita svim svojim takmičarima na fenomenalnim rezultatima  i posebno se zahvaljuje svim roditeljima na velikoj podršci.
Sledeća takmičenja koja nas očekuju u novembru su : EVROPSKO PRVENSTVO u Francuskoj i krajem meseca KUP SRBIJE  u Sremskoj Mitrovici. 
  

Možda Vam se svidi i