U sredu besplatna predstava za decu u Lapidarijumu Muzeja Srema

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U sredu, 2. avgusta, sa početkom u 20 sati, Lapidarijum Muzeja Srema će se odigrati predstava za decu pod nazivom „Zelena čarolija – ekološka bajka“. Ova posebna predstava deo je manifestacije „Pozorišno leto – Tragovi 2023“.

„Zelena čarolija – ekološka bajka“ vodi nas kroz bajkoviti svet u kojem ćemo upoznati neobične likove. Glavni junaci, Ana i mrav Šumenko, su veliki čuvari prirode koji se na simpatičan i komičan način bore protiv zločestog junaka, Smećka. Smećko, nažalost, voli prljavštinu i nečistoću, i ne pokazuje razumevanje prema prirodi. No, Ana i mrav Šumenko, sa puno pažnje i brige, čuvaju prirodu i trude se da očuvaju svet oko sebe. U ovoj avanturi, oni će tražiti pomoć malih gledalaca kako bi uspeli naterati Smećka da se promeni, da postane Čistunko i počne voditi računa o prirodi.

Tekst za predstavu „Zelena čarolija – ekološka bajka“ napisala je Jelena Janković, a režiju potpisuje Vladimir Balašćak. Na sceni će zasijati sjajni glumci: Nikola Janošević, Jelena Janković i Vladimir Balašćak.

Ulaz na ovu zanimljivu predstavu je potpuno slobodan, što znači da će svi mališani i njihovi roditelji imati priliku da uživaju u ovoj čarobnoj ekološkoj bajci.

Možda Vam se svidi i