U Radnički se vratio stari trener. Nikolić ponovo vodi ekipu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Ozon Media – Goran Janković više nije na čelu stručnog štaba Radničkog iz Sremske Mitrovice. Ovaj rastanak sa Jankovićem dogodio se nakon serije lošijih rezultata tokom poslednjih nekoliko kola, kako je objasnio Dragan Despotović, sportski direktor kluba.

„U početku je saradnja bila obećavajuća s nekoliko značajnih pobeda, ali u poslednje vreme, rezultati su izostali, ostali smo bez pobede u pet utakmica. Za nas u upravi kluba to je bio znak da je vreme za promene u stručnom štabu, s nadom da će novi trener uneti novu energiju, pokrenuti ekipu i vratiti nas na pobednički kolosek“, izjavio je Despotović.

Novi-stari trener koji je preuzeo vođenje ekipe je Dejan Nikolić.

Nikolić je prethodno vodio ovu ekipu od januara do marta 2022. godine.

Pomoćni trener Slaviša Jevremović takođe je napustio klub, dok je Radnički danas započeo novu saradnju s Nikolićem, iskusnim fudbalerom koji je svoju karijeru gradio kao deo vezne linije.

Dejan Nikolić, star 53 godine, prvi put se oprobao u trenerskom poslu preuzimajući klub Mladost iz Lučana 2008. godine. Sada je ponovo seo na trenersku klupu Radničkog, s nadom da će svojim iskustvom i znanjem ponovo usmeriti klub ka uspesima.

“Radnički” u ponedeljak igra debri utakmicu protiv ekipe “Mačve” iz Šapca.

Možda Vam se svidi i