U OŠ „Slobodan Bajić Paja“: Učenici četvrtog razreda stvaraju čaroliju od vune za novogodišnji vašar

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- U sklopu prednovogodišnjeg raspoloženja, Osnovna škola „Slobodan Bajić Paja“ organizuje kreativnu radionicu za učenike četvrtog razreda, omogućavajući im da iskažu svoju maštovitost i veštine kroz izradu ukrasa od vune. Radionica pustovanja vune, koja je održana danas, okupila je mlade umetnike koji su sa stvarali unikatne ukrase.

„Naša škola je oduvek negovala kreativnost i spretnost kod svojih đaka. Ideja ove radionice bila je omogućiti učenicima da se kroz rad sa vunom izraze na jedinstven način i da svoje kreacije podele s roditeljima i prijateljima na novogodišnjem vašaru koji se održava u petak, 22. decembra u 13 časova“, rekla je učiteljica.

Učenici su sa velikom pažnjom i entuzijazmom stvarali ukrase od vune koje će posetioci moći da kupe na novogodišnjem vašaru škole. Njihove kreacije predstavljaju spoj boja, oblika i mašte, a svaki ukras nosi pečat individualnosti svog tvorca.

Novogodišnji vašar, koji će biti otvoren za roditelje, učenike i lokalnu zajednicu, prilika je da se podrže kreativni radovi učenika i da se uživa u prazničnom duhu. Svečano otvaranje vašara planirano je za 13 časova u petak, a posetioci će imati priliku da razgledaju i kupe unikatne ukrase od vune, kao i druge prigodne novogodišnje artikle.

„Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže u petak i uživaju u božićno-novogodišnjem ambijentu koji su stvorili naši talentovani đaci“, poručuju iz škole.

Učenici su ispunili učionicu kreativnošću, a njihove radove moći će da vide i kupe posetioci novogodišnjeg vašara, koji će biti pravo malo umetničko blago za sve ljubitelje prazničnih dekoracija.

Možda Vam se svidi i