U okviru programa „Naš đak prvak“ prijavljeno 564 đaka

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U okviru programa „Naš đak prvak“, 564 djaka odnosno roditelja će primiti pomoć 6.000 dinara, što je deo inicijative koja ima za cilj da olakša početak školske godine za porodice u Sremskoj Mitrovici.

Uslov za prijavu u ovom programu bio je da deca roditelja krenu u prvi razred tokom ove godine. Ovo se smatra ključnim trenutkom u obrazovanju dece, a podrška iz ovog programa će sigurno biti od velike pomoći porodicama.

Vrednost ove inicijative dolazi iz budžeta Grada Sremska Mitrovica i obećava se brza isplata sredstava – do kraja tekuće sedmice. Ovo će omogućiti porodicama da se bolje pripreme za troškove koje nosi početak školske godine.

Osim što pruža konkretne finansijske olakšice, program „Naš đak prvak“ takođe šalje snažnu poruku o važnosti obrazovanja i podršci mladima. Grad Sremska Mitrovica se trudi stvoriti bolje uslove za obrazovanje i podršku porodicama koje se suočavaju s izazovima školovanja svoje dece. Ova inicijativa je korak u pravom smeru ka boljem obrazovanju za buduće generacije.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar