Tužna priča devojčice koju je silovao otac: „Nisam mogla da brinem o njoj, nemam sada ništa, morala sam da dam Anđelu“. Želi da se vrati iz Niša u Sremsku Mitrovicu“

Od strane Ozon
0 komentar

S.M. iz Niša koja je nakon seksualnog zlostavljanja od oca, posle užasa koji je doživljavala prilikom boravka u očevoj kući, sa bebom bila smeštena u sigurnoj kući. U sigurnoj kući u Sremskoj Mitrovici bila je do oktobra ove godine, kada je dete predato u hraniteljsku porodicu. „Nisam mogla da brinem o Anđeli, nemam posao a i nisam mogla da ostanem u Sremskoj Mitrovici. Sada je Anđela u dobroj porodici, čujem se i znam da brinu o njoj na najbolji način. Trenutno sam u Nišu ali mi je ovde teško naći posao. Želim da se vratim u Sremsku Mitrovicu i tu da počnem da radim“, priča S.M.

“ Od rođenja život me nije mazio i pazio! Roditelji su mi se razveli a ja sam sa sedam godina završila u hraniteljskoj porodici, koja mi ni malo nije dala roditeljske ljubavi, pažnje, nežnosti. Mislila sam da ću ipak imati tu mogućnost da nadoknadim, pa čim sam napunila 18. godina, otišla sam da živim kod oca, koji je to tražio od mene. Tada je nastao moj pakao od života.“- ovako počinje svoju priču S.M. (20) iz Niša koju je silovao otac, nakon čega je zatrudnela i rodila devojčicu.
S.M. je sa svojom ćerkicom Anđelom živela šest meseci u Sigurnoj kući u Sremskoj Mitrovici.

Anđela sada ima jedanaest meseci.Morala sam je dati u hraniteljsku porodicu, jer moram da radim, ali su mi obećali da ću moći da je obilazim imam kontakt sa njom. – priča ova nesrećna devojka, koja ne gubi nadu da će njih dve ponovo biti zajedno, kada se steknu uslovi.
O prošlosti ne voli da priča, ni da se seća, jer tako samo, kako kaže, otvara bolne rane.

Od sedme godine sam bila u hraniteljskoj porodici, nisam menjala kao neka deca. Uvek sam osećala da tu ne pripadam, jer su me držali po strani. Nisam jela sa njima zajedno već posebno u nekom ćošku, znala sam gde mi je mesto. Osećala sam se
bezvredno.- priča naša sagovornica. A kada joj se otac javio i pozvao je da živi kod njega, niko od nje nije bio srećniji.

Silovao me je prvi dan kada sam došla kod njega… prećutala sam to, nikome nisam rekla, bilo me je sramota. Nisam mogla ništa, morala sam da ćutim, jednom je pokušao da me uguši jastukom.- priseća se S.M. teškog perioda dodajući da je maćeha za to znala, ali da ništa nije preduzela.

Otac me je naterao da nemam kontakt sa biološkom majkom, kontrolisao je mene, gde idem, kada ću se vratiti. Trajalo je to sve oko godinu i po dana a onda nisam mogla više to sve da izdržim, otišla sam kod majke, ispričala joj nakon čega je odmah
obavestila policiju. – govori S.M. dodajući da joj je tada otkriveno da je u petom mesecu trudnoće.
Porodila se u Sremskoj Mitrovici i na svet donela živu i zdravu devojčicu, za koju je na osnovu DNK analiza utvrđeno da joj je biološki otac, otac monstrum od S.M.

Besno, ljuto, sve su mi emocije pomešane.- kaže S.M. dodajući da nema kontakt sa rođenom sestrom i bratom, kao ni sa polusestrom. Majka joj ponekad piše… Sada ova mlada majka koja je ostala bez svoje Anđele traži ponovo šansu, ako neko želi da je zaposli u Sremskoj Mitrovici, može se javiti putem mejla redakcija@ozon.rs.

Možda Vam se svidi i