Tropiko bend okupio Mitrovčane u velikom broju, nastavlja se program i naredna tri dana u STOP SHOP-u u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Otvaranje proširenog dela STOP SHOP Ritejl Parka u Sremskoj Mitrovici nije prošlo neprimećeno. Tropiko bend okupio je veliki broj građana na parkingu Ritejl Parka.

Nakon završetka druge faze izgradnje, STOP SHOP Ritejl Park u Sremskoj Mitrovici sada ima veću ponudu. Zbog velikog interesovanja zakupaca, STOP SHOP je dočekao pet novih brendova.

Na svečanom otvaranju prisustvovalaje i gradonačelnica Svetlana Milovanović, koja je izrazila radost zbog ovog značajnog koraka za grad i njegove stanovnike. Ona je istakla kako se ritejl park nije samo pretvorio u šoping destinaciju, već i mesto okupljanja i druženja za porodice i zajednicu.

Jedan od predstavnika kompanije CPI Property Group, koja upravlja STOP SHOP portfoliom, Maja Marić, istakla je važnost zelenih inicijativa koje su integrisane u park. Kroz korišćenje kišnice za navodnjavanje, pametne klupe i „urban forest“ – urbanu šumu koja će doprineti biodiverzitetu, STOP SHOP pokazuje svoju predanost održivim praksama. Osim toga, planira se i ugradnja solarnih panela na objekte ritejl parka, dodatno doprinoseći zaštiti životne sredine.

Program otvaranja bio je više nego uzbudljiv, sa besplatnim koncertom Tropiko benda i brojnim aktivnostima za sve generacije. STOP SHOP Ritejl Park je sada postao još privlačnije mesto za sve ljubitelje šopinga, a sa preko 20 brendova nudi raznovrsnost robe i usluga na jednom mestu.

Danas i tokom vikenda biće organizovan program

PETAK, 25. 8.

09.00h – 21.00h – udruženje „Rukotvorine“ – Sremska Mitrovica, sajam

16.00h – 19.00h – kreativne radionice za decu

17.00h – 19.00h – Klovnovi, animacije za decu, druženja sa posetiocima

SUBOTA, 26. 8.

09.00h – 21.00h – udruženje „Rukotvorine“ – Sremska Mitrovica, sajam

12.00h – 13.00h – Dečija predstava

13.00h – 15.00h – Klovnovi, animacije za decu, druženja sa posetiocima

NEDELJA, 27. 8.

09.00h – 21.00h – udruženje „Rukotvorine“ – Sremska Mitrovica, sajam

STOP SHOP se 2019. godine otvorio u Sremskoj Mitrovici, pružajući lokalnim stanovnicima jedinstvenu kombinaciju šopinga, zabave i usluga. Njegovo proširenje predstavlja korak dalje ka ojačanju pozicije ove destinacije kao glavnog trgovinskog centra u regionu.

Možda Vam se svidi i