Trodnevni trening o mentalnom zdravlju za mlade u Sremskoj Mitrovici | Besplatni Trening „Zdrav Um, Zdravi Mladi“

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Udruženje mladih „UM“ iz Sremske Mitrovice organizuje trodnevni trening o mentalnom zdravlju za mlade u Sremskoj Mitrovici. Ovaj trening je namenjen svim mladima uzrasta od 15 do 30 godina i pružaće se od 23.06.2023. do 25.06.2023. godine.

Tokom treninga, mladi će imati priliku da se upoznaju sa raznim tehnikama, metodama i vežbama koje će im pomoći u poboljšanju mentalnog zdravlja. Iskusna psihoterapeutkinja će ih voditi kroz teme kao što su depresija, anksioznost, kriza identiteta, emocionalni problemi i druge izazove sa kojima se mladi suočavaju.

Ovaj trening je besplatan za sve učesnike i deo je projekta pod nazivom „Zdrav um, zdravi mladi“ koji sprovodi Udruženje mladih „UM“ iz Sremske Mitrovice. Projekat je finansiran od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodina.

Ova inicijativa ima za cilj pružanje podrške mladima u očuvanju i unapređenju mentalnog zdravlja. Kroz trening, mladi će sticati nove veštine i znanja koja će im pomoći da prevaziđu izazove sa kojima se suočavaju u svakodnevnom životu.

Prijave za trening su otvorene, a zainteresovani mladi mogu se obratiti Udruženju mladih „UM“ radi dodatnih informacija i prijave. Ne propustite priliku da se edukujete o mentalnom zdravlju i steknete alate za srećniji i ispunjeniji život.

Prijave su otvorene za sve mlade putem linka: https://forms.gle/YZn1u7Yek16f33gEA

Možda Vam se svidi i