Trijumf u Kuli: Dušan Žeravić osvaja zlatnu medalju na Prvenstvu Vojvodine u kik boksu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – U sklopu nedavnog Prvenstva Vojvodine u kik boksu, održanog u Kuli, jedno ime se istaklo iznad svih ostalih. Dušan Žeravić, ponosno predstavljajući klub Jiu Jitsu MMA Bezbednost SM, odneo je najsjajniju pobedu u klasi „Mlađi junior“ u kategoriji do -57 kg.

Turnir je okupio impresivan broj od oko 100 takmičara, a Dušan Žeravić se izborio za svoje mesto u finalu i tamo susreo takmičara iz Veternika. U napetom finalnom duelu, Dušan je izašao kao neprikosnoveni šampion, donoseći svojem klubu i sebi zlatnu medalju, ali i prestižni pehar za najboljeg kadeta Kik Boks saveza Vojvodine za 2022. godinu.

Klub Jiu Jitsu MMA Bezbednost SM se ponosi postignutim uspehom svog člana Dušana Žeravića, a usled ovog trijumfa, sledi intenzivan period priprema za naredna domaća i međunarodna takmičenja koja nas očekuju do kraja ove godine. Dušanov uspeh postaje inspiracija svim mladim sportistima i članovima kluba, te se sa nestrpljenjem iščekuju nove pobede i dostojno predstavljanje u budućim nadmetanjima.

Možda Vam se svidi i