Sutra prvo izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Od strane Ozon
0 komentar

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre Uzmi račun i pobedi biće održano sutra u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije. Kako je saopštila Kancelarija za saradnju s medijima, za nagradnu igru vladalo je veliko interesovanje građana, a do sada je skenirano 41,1 miliona računa.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja.

Iako je činjenica da je ovakav, digitalni način organizovanja nagradne igre lakši, efikasniji i jednostavniji, ponajviše za same učesnike, postavljalo se pitanje da li će se i kako građani navići na novi sistem i da li će odziv biti uspešan kao i prethodnih godina.

Međutim, pokazalo se da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi broja poslatih računa, u svim izdanjima nagradne igre do sad.

Danas do osam sati ujutru, građani Srbije poslali su 41.099.325 računa, što je zaista prevazišlo sve procene odziva, čak i one najoptimističnije.

U saopštenju se podseća da pravo na učešće u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu aplikaciju Uzmi račun i pobedi na mobilnom telefonu.

Na aplikaciji, koja je napravljena tako da bude jednostavna za korišćenje i da se račun može brzo poslati, preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona.

Ovo je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije, koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Ovo znači da svi građani koji skeniraju svoje račune do sutra u podne, konkurišu za dva stana u prestonici koja će dobiti svoje nove vlasnike sutra u 18 časova.

Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju.

Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine, navedeno je u saopštenju.

  

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik