„Stani svete dok govori dete“ – Vreme za upoznavanje Finske

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Sutra, 16. septembra, u dvorištu hotela „Srem“, od 15 sati, deca će imati priliku da otkriju čarobni svet Finske.

Znate li da su finski roditelji, kao i svi drugi roditelji širom sveta, ispunjeni ljubavlju prema svojoj deci? Međutim, Finci tu ljubav ne iskazuju kroz kupovinu skupih i beskorisnih stvari. Finci nisu skloni rasipanju, pa često deca dobijaju polovnu odeću jer brzo rastu. Glavna svrha odeće za finsku decu je da im omogući slobodu kretanja, jer se mnogo vremena provodi napolju, igrajući se i družeći u prirodi. Finci su jednostavno „imuni“ na ideju da kupuju skupe dizajnerske komade. A znate li da deca u Finskoj nemaju domaće zadatke?

Saznaćete mnogo više o čudesnoj Finskoj ako posetite baštu hotela „Srem“ sutra na Festivalu „Stani svete dok govori dete“. Mnogo toga o Finskoj možete čuti i naučiti, ako sutra posetite baštu hotela „Srem“. Festival „Stani svete dok govori dete“ ugostiće sutra, 16. septembra, predstavnika ambasade Finske gospodina Ilka Mulumakija.

Udruženje Sirmium – grad dece pripremilo je uzbudljiv program za sve prisutne. Posadiće se zajedničko drvo prijateljstva, pripremljena je prezentacija o Finskoj, deca će moći da testiraju svoje znanje kroz kviz, a zatim uživati u finskom dečjem filmu!

Ovaj događaj organizuje Udruženje Sirmium – grad dece, i kako kažu jedva čekajau da vide mnogo dece na ovoj manifestaciji i dodaju – Spremite se za nezaboravan dan pun zabave i edukacije.

Spremite se za nezaboravan dan pun zabave i obrazovanja!

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar