„Stani svete dok govori dete“. Ekološka radionica za trećake: Učimo kako da čuvamo planetu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Trinaesti dan Festivala „Stani svete dok govori dete“ donosi inspirativnu ekološku radionicu za učenike trećeg razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“. Ova značajna edukativna manifestacija organizovana je u saradnji sa Udruženjem Sirmium-grad dece.

Radionica je održana na terenu „Partizan“ u organizaciji Udruženja Sirmium-grad dece i okupila je učenike trećeg razreda pod rukovodstvom učiteljice Slađane Novotni. Ovaj poseban događaj realizovala je Tamara Duvnjak Milkovic, diplomirana ekološka stručnjakinja i asistentkinja Maja.

Cilj ove ekološke radionice bio je da se deca edukuju o važnosti čuvanja životne sredine i svoje okoline. Kroz raznovrsne aktivnosti i praktične demonstracije, mališani su stekli bolje razumevanje ekologije i naučili konkretne korake koje mogu preduzeti kako bi doprineli očuvanju planete Zemlje.

Udruženje Sirmium-grad dece želi da izrazi duboku zahvalnost svima koji su učestvovali u organizaciji ove edukativne radionice, uključujući decu, učiteljicu Slađanu Novotni, Tamaru Duvnjak Milkovic, asistentkinju Maju, direktoricu Sonju Tucaković, JKP „Komunalije“, Sportski Savez Grada i Gradsku Upravu za kulturu i sport.

Ova vrsta događaja ističe važnost edukacije i zajedničkog napora u očuvanju naše planete.

Možda Vam se svidi i