Šta Mitrovčane očekuje ovog utorka: Vreo dan i novo nevreme

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Utorak. Danas vas možda neko upita kako ste preživeli najdepresivniji dan – Ponedeljak. Čini se da poslednjih dana ne vodimo računa koji je dan, nekako je i ponedeljak izgubio titulu najdepresivnijih, jer još uvek sumiramo šta nas je zadesilo tokov nevremena prošle nedelje. Mnoge kuće su ostale bez krov a već za večeras najavljuju kišu i grmljavinu.

 Mitrovčane danas očekuju visoke temperature, a najavljuju se i vremenske nepogode u večernjim časovima.

U Sremskoj Mitrovici danas 34 stepena, u toku noći najavljena oluja a sutra temperatura pada na 22 stepena.

Očekivana promena vremena može uzrokovati tegobe kod svih hroničnih bolesnika. Osetlјivim osobama se preporučuje naročita pažnja jer će meteoropatske reakcije biti izražene i u jačoj formi. Savetuje se adekvatna zaštita od UV zračenja. 

Sremskomitrpvačka plaža još uvek nije zvanično otvorena za kupanje. Večina posla je odrađena, ostaju grane da se pokupe, pa čekamo i otvaranje. Kafići rade, ljudi se ovih dana ipak sunčaju i kupaju, kako bi uhvatili što više od leta koje nas je ove godine izneverilo.

Što se tiče nekih događaja, njih nema, jer je zbog vanredne situacije sve odloženo, ali to vas ne može sprečiti da prošetate do plaže, Muzeja ili Galerije, oni rade.

Za one koji planiraju putovanje, predlog je da krenete rano ujutru, jer je prethodnih dana gužva na granicama i čekanja su oko dva sata na izlazak iz zemlje.

Ako tražite posao pogledajte oglase OVDE

Ako ste propustili:

TRAGEDIJA U ŠAŠINCIMA: Muškarac poginuo, pao s krova zgrade – Ozon Media

Humanost meštana Laćarka – Ozon Media

Salaš Noćajski: Šteta na usevima gotovo stoprocentna – Ozon Media

Rapisan javni poziv: Bespovratna sredstava za preduzetnike – Ozon Media

Želimo vam veselu i bezbrižnu sedmicu i dobar utorak.

Možda Vam se svidi i