Specijalna jedinica žandarmerije pretraživala Savu. Aleksandar nije pronađen 

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ronioci žandarmerije koristeći najrazličitiju opremu, danas su pretraživali taj deo reke Save, od pešačkog mosta do Jarka, ali telo nesrećnog Aleksandra Jovanovića nije bilo pronađeno.

Za Aleksandrom Jovanovićem se vodi potraga, on se smatra nestalim.

Aleksandar Jovanović (18), iz Sremske Mitrovice, koji izašao iz porodične kuče 15. aprila, još uvek se vodi kao nestao, 27 dana kasnije.

Mladić Aleksandar Jovanović još uvek nije pronađen. Novih informacija o nestanku 18-godišnjaka. Za mladićem koji je nestao je u noći 15. aprila, u potragu uključili su se svi, policija, žandarmerija, prijatelji.

Ja čekam već skoro mesec dana, od početka je postojala sumnja da je on skočio sa mosta, to nikada nije potvrđeno zvanično, svi smo se nadali u dubini duše nekoj srećnijoj vesti i da će Aleksandar biti pronađen živ. Nažalost, to nije tako i šta god bilo moram prihvatiti istinu koja je strašno bolna. Moram pronaći svog sina, gde god on bio – rekao je Slobodan Jovanović, otac nestalog Aleksandra.

Svi u porodici teško se nose s činjenicom da potraga za Aleksandrom nema rezultata, ali kaže neće prestati da ga traže i da će kakav god rezultat biti oni moraju prihvatiti činjenicu, ali da bez tačke koju žele da stave na potragu ne mogu nastaviti život normalno.

Slobodan i Sandra Jovanović su danas ispratili rad žandarmerije, a kako kažu, sutra je još jedan dan bez Aleksandra, koji će biti samo nastavak potrage.

Svestan sam, sve su mi objasnili, podvodno traganje i vađenje utopljenika iz nabujalih reka, za ronioce je izuzetno kompleksan i naporan posao, za koji su, pre svega, zaduženi profesionalci. Nije utvrđeno da je Aleksandar skočio sa mosta. Da nije, više za mene nema nade. Ja ga moram naći, nema mi druge, već je deo moje duše sa njim, ma gde bio, priča otac Slobodan.

Dodaje, da je svaka pomoć dobrodošla, on je neće odbiti.

Možda Vam se svidi i