Rukometni klub „Srem SM“ ostvario važnu pobedu protiv ekipe RK „Naftagas“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – – Uzbudljiva rukometna utakmica odigrala se u hali „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, gde je domaći Rukometni klub „Srem SM“ ostvario pobedu nad ekipom RK „Naftagas“ iz Elemira rezultatom 27:22 (poluvreme 12:9) u okviru šestog kola Treće Vojvođanske rukometne lige, grupa B.

Utakmicu su sudili Dejan Martinović iz Novog Sada i Branislav Ćirković iz Bačke Palanke, dok je delegat bio Dejan Isailović iz Novog Sada. Sudijski par i delegat nisu imali mnogo posla zahvaljujući fer i korektnoj igri oba tima.

U prvom poluvremenu gledaoci su prisustvovali izjednačenoj borbi, sa obe ekipe pokazale su snažne odbrane koje su rezultirale s malim brojem postignutih golova. Nakon prvog poluvremena, domaćin je vodio s rezultatom 12:9.

U drugom poluvremenu, ekipa Srem SM pokazala je bolju fizičku spremnost i kondiciju. Krenuli su silovito, stvarajući značajnu prednost i oslanjajući se na sigurne odbrane golmana Delića. Trener Krstić dao je priliku i mladim igračima da se izbore za jače utakmice. Ekipa je rutinski privela meč kraju i zasluženo osvojila bodove.

Srem SM igrao je u sledećem sastavu: Kozeljac Dejan, Bosančić Nikola-1, Devrnja Nikola-2, Gemeri Perica-1, Nahajovski Andrej, Spasojević Branimir, Dragojlović Uroš-5, Pejić Ognjen-3, Delić Petar, Škiljni Stefan, Drča Dušan-1, Blagojević Uroš-4, Milutinović Đorđe-10. Trener ekipe je Milan Krstić.

Ekipa iz Elemira igrala je u sledećem sastavu: Stankov Dragoslav, Petrovski Sava, Jankov Stefan, Jarić Aleksa, Dragić Nemanja, Surla Đurica-1, Milanović Strahinja-4, Mihajlov Dimitrije-3, Popović Stefan, Avramov Dragoslav-15, Dodik Nikola. Treneri su Vukelić Novica i Milinović Vladimir.

Golman Srema, Delić Petar, proglašen je najboljim igračem utakmice zbog svojih odličnih odbrana koje su značajno doprinele pobedi njegove ekipe.

Narednog vikenda, ekipa Srem SM gostuje u Kovinu, gde će se suočiti s liderom tabele, ekipom Radničkog. Očekuje se još jedna uzbudljiva rukometna borba u nastojanju da se ostvari još jedan važan trijumf.

Možda Vam se svidi i