Rekonstrukcija fiskulturne sale O.Š „Slobodan Bajić Paja“ završena: Uskoro na korišćenje

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, 18. septembar 2023.

U Sremskoj Mitrovici, školski prostor postaje još bolje opremljen i prijatniji za đake zahvaljujući nedavno završenoj rekonstrukciji fiskulturne sale Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“. Nakon radova, fiskulturna sala će uskoro biti svečano otvorena i predata đacima na korišćenje.

Fiskulturna sala ima ključnu ulogu u razvoju fizičkih veština i aktivnosti učenika, a ovaj projekat rekonstrukcije će pružiti unapređene uslove za sportske aktivnosti i nastavu fizičkog obrazovanja. Radovi na obnovi ove važne učioničke prostorije započeli su u avgustu ove godine i sada su uspešno okončani.

Finansiranje ovog projekta omogućeno je sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Autonomne pokrajine Vojvodine. Ova investicija će omogućiti đacima škole „Slobodan Bajić Paja“ da imaju pristup modernim i bezbednim uslovima za vežbanje i razvoj svojih sportskih talenata.

Fiskulturna sala predstavlja srce školskog fizičkog obrazovanja i sportskih aktivnosti, a njen redizajn će sigurno unaprediti školski duh i podržati učenike u razvijanju sportskog duha i timskog rada.

Svečano otvaranje fiskulturne sale očekuje se za nekoliko dana, kada će đaci moći da uživaju u novim, modernim uslovima za vežbanje i sportske aktivnosti. Ova investicija ne samo da će obogatiti školski prostor već će i doprineti zdravijem načinu života i razvoju budućih sportista.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar