Radovi na školama u Noćaju i Ravnju

Od strane Ozon
0 komentar

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović, zajedno sa načelnikom za obrazovanje, Zoranom Đurićem, i Slađanom Papićem, direktorom škole u Mačvanskoj Mitrovici, nedavno je posetila u toku radove na renoviranju škola u Noćaju i Ravnju.

Tokom posete, gradonačelnica je naglasila važnost korišćenja letnjeg raspusta kako bi se školsko okruženje učinilo udobnijim i povoljnijim za učenike.

Rekla je:

„Procenjujemo šta su neophodna poboljšanja, a jedan od izazova s kojima smo se suočili bila je nedavna oluja koja je prošla kroz ovu oblast. Trenutno vršimo popravku štete koju je oluja izazvala i pažljivo pratimo radove koji su započeti i pre proglašenja vanredne situacije.“

U školi u Noćaju, fokus je na renoviranju poda u fiskulturnoj sali. Sredstva za ovaj projekat su obezbeđena od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport, a radovi na popravci krova koji je finansirao grad već su u toku.

Što se tiče projekta obnove krova, očekuje se da će biti završen do kraja ove nedelje, nakon čega će početi radovi u fiskulturnoj sali.

„U Ravnju ulažemo 3,5 miliona u zamenu stolarije na školi. Dodatno, Ministarstvo pravde je odobrilo sredstva za obnovu krova iste škole“, objasnila je gradonačelnica. Obnova škole u Ravnju će biti završena sutra, a gradonačelnica Svetlana Milovanović je obećala da će pažljivo pratiti napredak u svim školama.

Ona je izjavila: „Počeli smo odavde, i do prvog septembra sve će biti spremno za novu školsku godinu.“

Možda Vam se svidi i