PVK SREM Zlatne medalje na VII Međunarodnom Plivačkom mitingu u Subotici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – Proteklog vikenda, tačnije u subotu, 28. oktobra, u Subotici je održan VII Međunarodni Plivački Miting koji je okupio talentovane mlade plivače iz različitih klubova. Među njima su se istakli plivači iz Plivačkog kluba „SREM“ iz Sremske Mitrovice.

Na ovom prestižnom takmičenju, PVK „SREM“ imao je dva predstavnika, jednog u muškoj i jednog u ženskoj konkurenciji. Dunja Novotni, članica ovog plivačkog kluba, osvojila je zlatnu medalju u disciplini 50m leđno. Njena izvanredna tehniku i brzina omogućili su joj da se istakne u jakoj konkurenciji.

Boško Đekić, takođe član PVK „SREM,“ nastavio je sa impresivnim rezultatima u ovoj sezoni. Takmičio se u tri discipline: 50m kraul, 50m leđno i 100m mešovito. On je ne samo isplivao svoje lične rekorde u ovim disciplinama, već je i osvojio tri zlatne medalje, čime je potvrdio svoj talenat i upornost.

Ova dva plivača su primer predanosti, truda i talenta koji se razvijaju u Plivačkom klubu „SREM.“ Njihovi uspesi inspirišu ne samo njihove vršnjake nego i sve one koji prepoznaju važnost sportskog duha, rada i truda. PVK „SREM“ ima sve razloge za ponos zbog ovih izvanrednih dostignuća svojih članova i veruje se da će i ubuduće nastaviti da niže uspehe u svetu plivanja.

Možda Vam se svidi i