Prvenstvo Vojvodine u disciplini „Lou Kik“: Dušan Žeravić odneo pobedu kući

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- U nedelju, 26. novembra, Sombor je bio domaćin velikog Kik boks takmičenja – Prvenstva Vojvodine u disciplini „Lou Kik“. Okupivši gotovo 100 takmičara iz različitih klubova, ovo takmičenje je obećavalo uzbuđenje i borbu na visokom nivou.

Jedan od istaknutih učesnika bio je Dušan Žeravić, član kluba Jiu Jitsu MMA Bezbednost SM, koji se takmičio u kategoriji „Mlađi junior“ u težinskoj kategoriji do 57 kilograma. U finalnom meču, Dušan je pružio izvanrednu borbu protiv takmičara iz Veternika, osvajajući pobedu jednoglasnom sudijskom odlukom. Njegova borba nije samo donela pobedu već i zlatnu medalju, zauzimajući prvo mesto na turniru.

„Čestitke Dušanu na pobedi! Njegov trud, veština i posvećenost su se zaista isplatili. Ponosni smo na našeg takmičara i njegov uspeh na ovom takmičenju“, izjavio je trener kluba.

Dok su čestitke usmerene ka svim takmičarima na izvanrednoj borbi tokom današnjeg događaja, klub se već okreće ka budućim izazovima. „Pred nama su pripreme za još dva međunarodna takmičenja koja nas očekuju do kraja godine. Ovo je samo jedan od koraka ka ostvarenju naših ciljeva i radujemo se novim izazovima koji slede“, dodao je trener.

Prvenstvo Vojvodine je još jednom pokazalo izuzetnu strast i talent mladih boraca u ovoj disciplini, a Dušanov trijumf će ostati upisan kao jedan od vrhunaca ovog događaja. S nestrpljenjem se iščekuje nastavak takmičarske sezone i nove prilike za pokazivanje veština i talenata u ringu.

Možda Vam se svidi i