Proslava Vaskrsa od petka u Mesnoj zajednici „Blok B“. Farbanje jaja, mali fudbal i „Tucijada“

Od strane Ozon
0 komentar

Povodom obeležavanja Uskrsa, sremskomitrovačka Mesna zajednica „Blok B“ u nedelju, 16. aprila organizuje treći put po redu manifestaciju „Tucijada“. Manifestacija će trajati dva dana. Prvog dana će se održati turnir u fudbalu, dok će u ponedeljak biti održano takmičenje u tucijadi. Bira se najlepše jaje, najlepša uskršnja korpica i naravno najjače jaje dobija nagradu.

Mesna zajednica „Blok B“ zajedno sa lokalnom samoupravom grada Sremska, Mitrovica organizuje treću tucijadu ispred prostorija MZ „Blok B“.
Početak organizacije se planira u nedelju 16. aprila u 17h, turnir u malom fudbalu za mlade. Prijave ekipa do 14. aprila.
Ručak obezbeđen za igrače, kao i nagrade za pobednike turnira.
Nastavak druženja u ponedeljak 17. aprila, sa početkom u 12h, takmičenje u tucijadi, biramo najlepše jaje, najlepšu uskršnju korpicu i naravno najjače jaje dobijaju nagrade.
„Druženje sa dečicom uz obezbeđen kulturno i umetnički program, uz degustaciju gastronomskih specijaliteta (butkice kuvane) kao i da zasladimo ovaj trenutak sa kolačima naših domaćica naselja Bloka B). Veliki petak farbanje jaja ispred platoa hrama Prenosa mostiju Sv.Save“.

Možda Vam se svidi i