Promocija knjige ,,Moja Engleska“

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U okviru prvog izdanja In Front of Art festivala, Kontakt organizuje dve zanimljive književne promocije koje će oplemeniti kulturnu scenu. danas od 17 časova, počinje promocija knjige „Moja Engleska“. Promocija će se održati u Book Baru.

IGOR TODOROVIĆ ZGRO

Promocija knjige „Moja Engleska“ Book Bar, Sremska Mitrovica

Petak, 18.08. u 17h

Moderator: Ivan Lončarević

Igor Todorović Zgro nas poziva na jedno uzbudljivo književno putovanje kroz njegovu knjigu „Moja Engleska“. Ovaj divan off-road vodič, gotovo lirski u svom izrazu, vodi nas kroz ključne aspekte fudbalske, muzičke i subkulturne scene u srcu Engleske. Od Morkomba i Blekpula, sve do Brajtona i Istborna, knjiga nam donosi lične doživljaje i duboko proživljene priče. Uz Ivan Lončarevića kao moderatora, ova promocija nas uvodi u svet muzike i fudbala, kroz prizmu iskustava i emocija Igora Todorovića Zgrea.

Očekuje nas jedno veoma inspirativno i interaktivno književno veče, gde ćemo imati priliku da uživamo u pričama i razgovoru o ovim važnim kulturnim sferama. Promocija „Moje Engleske“ će nas oduševiti svojim autentičnim pristupom i bogatstvom utisaka koje je autor delio sa svojim čitaocima.

Možda Vam se svidi i