Promocija knjige ‘Buran život jedne bibliotekarke’ u biblioteci ‘Gligorije Vozarović'“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- U petak, 24. novembra 2023. godine, Biblioteka „Gligorije Vozarović“ bila je domaćin promocije knjige „Buran život jedne bibliotekarke“ autorke Danijele Božičković Radulović Mile. Sama Čitaonica nije mogla da primi sve zainteresovane, tražila se stolica više dok su bibliotekarke iz Malog Crnića, uz podršku Radice Pavlović, izvodile duhovite performanse o životu u biblioteci.

Iako je veče bilo kišovito i sumorno, prostor se pretvorio u živopisno mesto zahvaljujući kišobranima oslikanim Danijelinim rukama i publici koja je uživala u smehu. Čuli su se i stihovi Danijelinog pera, a iznenađenje večeri bio je poznati operski pevač Goran Potkonjak, koji je dao svoje utiske o knjizi.

Pored ovih fantastičnih izvođenja, program su obogatile i Mairjana Marković, predsednica Književne zajednice, kao i Hajrudin Durmanović. Sve je elegantno moderirala Jelena Šuljmanac Milošević, bibliotekar.

Bio je to prelep i prijatan događaj u Čitaonici mitrovačke Biblioteke, ostavljajući prisutne sa osmehom na licu i inspiracijom koju je doneo ovaj književni događaj.

Možda Vam se svidi i