Prijave za program „Moja Prva Plata“ otvorene

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska MitrovicaOZON Media  – Nacionalna služba za zapošljavanje najavila je otvaranje prijava za program „Moja Prva Plata“, namenjen mladima koji traže priliku za svoj prvi posao. Prijave počinju sutra, 13. novembra, i trajaće do 6. decembra, pružajući mladima mogućnost da se prijave putem portala „Moja Prva Plata“.

Ovaj program omogućava poslodavcima da odaberu kandidate među prijavljenima tokom perioda od 7. do 22. decembra. Konačna lista poslodavaca sa izabranim radnicima biće objavljena najkasnije do 29. decembra.

Zaključivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavaca i izabranih kandidata, kojima se uređuju međusobna prava i obaveze, obaviće se od 1. do 19. januara sledeće godine. U tom periodu počinje sprovođenje programa.

Ovaj program, sproveden u privatnom ili javnom sektoru, pruža devetomesečnu obuku za rad. Mladima sa završenom srednjom školom obezbeđena je mesečna novčana naknada od 28.000 dinara, dok oni sa fakultetskim obrazovanjem dobijaju 34.000 dinara tokom obuke.

Program „Moja Prva Plata“ predstavlja izuzetnu priliku za mlade da steknu vredno radno iskustvo i započnu svoju karijeru, uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje i angažman poslodavaca širom zemlje. Prijavite se na portalu „Moja Prva Plata“ i iskoristite ovu priliku za razvoj svojih profesionalnih veština.

Možda Vam se svidi i