Prijave za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji na šalterima pošta od utorka

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Javno preduzeće „Pošta Srbije“ saopštilo je da će prijava za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji u vrednosti od 5.000 dinara početi od utorka 30. maja, na šalterima svih korporativnih pošta.

„Građani koji ispunjavaju uslove, mogu se prijaviti i kompletnu proceduru obaviti brzo, lako i bez čekanja, a postupak je još efikasniji ukoliko obrazac prijave prethodno preuzmu, odštampaju, popune i sa pratećom dokumentacijom predaju u najbližoj korporativnoj pošti“, navela je Pošta.

Obrazac prijave dostupan je na sajtu Pošte Srbije i sajtu Ministarstva turizma i omladine.

Pored evidentiranja prijava, Pošta Srbije je zadužena i za dostavu vaučera u vidu vrednosnih pisama na kućne adrese korisnika.

Pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije – 0700 100 300, korisnici se mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

Kako je navedeno, u prvom ovogodišnjem ciklusu u januaru, podela vaučera trajala je najkraće u poređenju sa svim prethodnim godinama ove akcije Vlade Srbije za promociju domaćeg turizma jer je kvota od 100.000 vaučera utrošena za manje od dva dana.

Možda Vam se svidi i