Pridružite se Javnoj raspravi o programskim sadržajima Javnog medijskog servisa

Od strane Ozon
0 komentar

Datum: 19. oktobar 2023.

Vreme: 12:30

Lokacija: Pozorište „Dobrica Milutinović“

Organizator: Radio-televizija Srbije

Svi mi znamo koliko je važan javni medijski servis u oblikovanju kulturnog i društvenog identiteta jednog naroda. Radio-televizija Srbije, kao ključni akter u medijskom pejzažu zemlje, ima značajnu ulogu u obezbeđivanju raznolikih i kvalitetnih programskih sadržaja za građane. Da bismo osigurali da Javni medijski servis odgovara potrebama i interesima građana, Radio-televizija Srbije organizuje javnu raspravu o svojim programskim sadržajima.

Ova javna rasprava će se održati u četvrtak, 19. oktobra 2023. godine, s početkom u 12:30 časova. Mesto okupljanja je Pozorište „Dobrica Milutinović,“ ugledna kulturna institucija koja je odabrana kao idealno mesto za ovaj značajan događaj.

Pozivamo sve građane, medijske profesionalce, predstavnike civilnog društva i sve zainteresovane da se pridruže ovoj važnoj inicijativi. Javna rasprava ima za cilj da obezbedi platformu za konstruktivnu i otvorenu razmenu mišljenja o programskim sadržajima Javnog medijskog servisa. Očekujemo raznolike perspektive i sugestije koje će pomoći u oblikovanju budućih programa i usluga.

Pored građana, ova rasprava će biti otvorena za učešće medijskih profesionalaca, umetnika, novinara, i predstavnika različitih organizacija koje se bave medijskim pitanjima. Cilj je da se zajednički razmotre aktuelni programski sadržaji, identifikuju potrebe publike i predlože moguće unapređenje.

Sve sugestije, komentari i kritike izneti tokom ove javne rasprave će biti pažljivo razmotreni od strane Radio-televizije Srbije, koja ima za cilj da osigura da njeni programi odražavaju interes i potrebe građana.

Ovo je prilika da direktno utičete na oblikovanje budućnosti medijskog servisa koji igra ključnu ulogu u informisanju i zabavi građana Srbije. Pridružite se raspravi i doprinesite boljoj i raznolikijoj medijskoj sceni. Vaš glas je važan!

Možda Vam se svidi i